Privata hushåll

Välj oss för en glänsande ren resultat!
Hemstädning

Hemstädning

Vi på Litia Städ tar hand om ditt hem medan du är iväg och sköter annat. Vi tillhandahåller välutbildat och erfaren personal som ser till att allting i ditt hem är rent och fräsch. Läs mer om vad som ingår i vår tjänst.

Läs mer
Storstädning

Storstädning

Ett par gånger om året är det dags för storstädning. Kanske till våren eller hösten eller varför inte inför någon helg så som Jul eller Påsk då allting ska glänsa. Läs mer om vad som ingår i tjänsten Storstädning

Läs mer
Flyttstädning

Flyttstädning

Är det dags att flytta? Då ska det vara riktigt rent när man lämnar bostaden. Låt oss ta hand om städningen. Med en erfaren och välutbildat personal garanterar vi en höguppskattat och godkänd resultat.

Läs mer
Fönsterputsning

Fönsterputs

Skinande rena fönster är pricken över I-et i ett ny städat hem. Släpp in ljuset och skada omgivningen genom fläckfria fönsterrutor. Vi putsar era fönster oavsett höjd. Läs mer om tjänsten och boka oss idag!

Läs mer

Strykning

Strykhjälp

Har du samlat på dig en hög med plagg som ska strykas och vikas? Vill du kanske att vi hänger upp skjortorna fint i garderoben? Du kan boka några timmar till hjälp med detta, kanske i samband med veckostädningen…

Vattna blommor

Semesterhjälp

Dags för semester? Vi hjälper till med att vattna blommorna, gräsmattan och rabatten, ta in posten eller varför inte handla och fylla kylen innan ni kommer hem. Låt oss veta vad ni behöver och njut av ledigheten – vi tar hand om resten!

Golvvård och mattvätt

Golvvård

Är heltäckningsmattan grå och smutsig eller vill du oljebehandla trädgolv? Vi har utbildat personal som hjälper dig oavsett vilket golvyta det gäller. Ge mattan eller golvet nytt liv och lyster – hör av er till oss!

Kristallkrona, rengöring och polering

Kristallkronor

Djuprengöring är ofrånkomligt om du vill att din kristallkrona ska se lika vacker och skinande ut nu som om tio år. Det är dock många som ser det som ett stort och tidskrävande arbete. Vi kan ta hand om din kristallkrona och få den glansig igen.